Norsk Ortopedisk Fottøy AS

– For bedre fothelse

Norsk Ortopedisk Fottøy AS er en autorisert ortopedisk bedrift som har rammeavtale med NAV. Vi har hovedkontor i Fredrikstad og avdelinger flere steder i Norge. Vi leverer alle typer ortopediske hjelpemidler, men er spesialister på ortopedisk sydde sko.

Norsk Ortopedisk Fottøy AS ble grunnlagt i 1992 av ortopediingeniør Karl Martin Abelsen. Siden 1997 har bedriften hatt sitt hovedkvarter på Holmen i Fredrikstad. Vårt team består av omtrent 20 ansatte, som sammen utgjør et unikt fagmiljø innen ortopedisk skomakeri. Vi kombinerer kompetanse fra håndverk, industri og helsefeltet.

Fra starten har Norsk Ortopedisk Fottøy AS spesialisert seg på produksjon av skreddersydde ortopediske sko. Våre pasienter kommer fra ulike deler av Norge, og vi er stolte av å kunne tilby dem sko som er tilpasset deres individuelle behov.

Fredrikstad har en lang historie med skoproduksjon, og vi ønsker å videreføre denne arven. Samtidig jobber vi kontinuerlig med innovasjon og utvikling for å levere det beste mulige produktet til våre brukere.

Samarbeidspartnere